NOW! RADIO ÉLŐ ADÁS
Prémium Rendezvényszervező Zrt.

Hazai és nemzetközi sportesemények zenei rendezvények szervezése, lebonyolítása.

Vállalkozásunk 2017-ben jött létre a Prémium Média & Sport Management Zrt megnövekedett feladatainak részbeni kiszervezése kapcsán. Cégünk azóta is fő tevékenységeként a rendezvényszervezéssel, sport és zenei programok lebonyolításával foglalkozik. Saját szervezésű programok között meg kell említenünk a strongman sportág szinte minden vállfaját, küzdősportok terén a muay thai és K1 szabályrendszerben történő Superfight Series Hungary gálákat, kosárlabda és streetball versenyeket, kispályás labdarúgó tornákat, bemutató mérkőzéseket, városi napokat.

Sportági szövetségekkel közös programjaink közt ki kell emelnünk a Magyar Erőemelő Szövetség 2019-ben elnyert RAW Masters Európa-bajnokságát, mely a nemzetközi szövetség 38 ponton történt vizsgálata alapján 4,62 eredményt ért el (5-ös átlag a max) !

Szerveztünk már evezős ergométeres magyar bajnokságot, Nemzetek Ligája erősember kupát hat ország részvételével.

Terveink közt szerepel egy nemzetközi, több országot átfogó erősember versenysorozat megszervezése és lebonyolítása.

Valamint több nemzetközi erőemelő versenyre kaptunk felkérést a következő évekre. A Prémium Médiaválogatott partnerségével pedig az ország számos részén megjelenünk sportos és szórakoztató produkciókkal.

Aktuális hírek, fotógalériák és videók
Korábbi rendezvények

Referencia munkáinkból

RAW Masters
Erőemelő EB Győr

- 2019 -

Superfight Series Hungary
CHN vs. HUN Kecskemét

- 2019 -

CESA® Strongman
Prémium Liga

- 2021 -

30. Ergométeres Evezős
OB Székesfehérvár

- 2020 -

Kiemelt partnereink